PIRKANMAAN   KALATALOUSKESKUS  
Valvontapalvelut  
Sääntömuutos  
Ympäristöluvat  
Kala- ja rapuistutukset  
Esittely  
Henkilökunta  
Vuosikokouspöytäkirja  
Hallitus  
Toimintakertomus  
Järjestöuutisia  
Linkit  
Palaute  

 OSAKASKUNTIEN   LUVANMYYNTIPISTEET  

 RAPUTALOUS  

 TAMPEREEN  
KALAMARKKINAT  


PIRKANMAAN  
KALAPAIKAT  


KALAPASSI  

KUHAMAA-PROJEKTI  

SAALISPÄIVÄKIRJA  

 PIRKANMAAN   KALATALOUSKESKUS   etusivulle  

 
  Valtakunnallinen
KUHASEMINAARI 2020
Komediateatteri, Lapintie 3 a, Tampere, 18.3.2020
 
Kuhasaaliit ovat kasvaneet ennätysmäisiksi 2010-luvulla. Kuha on monissa vesissä merkittävin saaliskala, jonka kantoja hyödyntävät aktiivisesti eri kalastusmuotojen harrastajat ja kaupalliset kalastajat.

Uudet kalatalousalueet tulevat laatimaan käyttö- ja hoitosuunnitelmansa vuoden 2020 loppuun mennessä. Kuhan kalastus on useilla kalatalousalueilla yksi keskeisimmistä asioista, jota suunnittelutyössä joudutaan miettimään.

Kuhaseminaarissa 2020 esitellään uusia kuhaa koskevia tutkimustuloksia mm. kuhakantojen geneettisestä perimästä ja lisääntymisestä eri tyyppisissä vesissä. Samalla käydään vilkasta keskustelua kuhan kalastuksen järjestämistä ja kantojen hyödyntämistä kestävällä tavalla.

 
 
Tampereen Komediateatterin päänäyttämösalissa järjestettävä tilaisuus on maksuton ja se on suunnattu kalatalousalueille, alan tutkijoille, neuvojille ja hallinnon edustajille, osakaskunnille sekä muille kuhan kalastuksesta ja kuhavesien käytöstä ja hoidosta kiinnostuneille.
 
Seminaarin tarkempi ohjelma ilmoittautumisohjeineen valmistuu myöhemmin ja julkaistaan tällä sivulla. Luvassa on teatraalinen kokemus!
 
Kuhaseminaarin järjestää Pirkanmaan Kalatalouskeskus ja sen rahoittaa maa- ja metsätalousministeriö kalastonhoitomaksuvaroista.
 


 
Pirkanmaan Kalatalouskeskus ry Viinikankatu 55 33800 TAMPERE  e-mail: pirkanmaan.kalatalouskeskus (at) kalatalo.fi